sobota 28. března 2015

Kouzelná knihovnička | březen 2015


Teď bych ráda představila celou mojí knihovničku :).

Přírůstky za BŘEZEN

Nejdříve to vypadalo, že budu mít jen o čtyři knihy víc a pak bum... LEVNÉ KNIHY... tak jsem skončila se čtrnácti... No neber to :D...

On my wishlist #1

Meme z dílny Book Chick City.

Cílem je každou sobotu zveřejnit knihu, kterou bychom si chtěli pořídit.
Mohou to být novější, starší i knihy, které ještě nevyšly.

neděle 22. března 2015

Recenze - Pekáč buchet


Autorka: Kateřina Petrusová
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2014
Žánr: Román pro ženy
Počet stran: 159
Počet kapitol: 18

Anotace: ONA
Redaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára.

ON
Adrenalinový sportovec. V létě leze po horách, v zimě po zamrzlých vodopádech. Sport je součástí jeho života a nedokáže bez něj existovat. Jeho břišní, zádové, hýžďové, no prostě všechny svaly, podle toho patřičně vypadají. Pekáč buchet může spořádat na posezení a nebude to na něm vůbec vidět. Jmenuje se Matouš.
Je vůbec možné, aby dva takto rozdílné světy fungovaly společně? Stačilo jediné včelí bodnutí a následná prudká alergická reakce, a bylo to. Náhoda je spojila dohromady, a tak na nich můžeme otestovat hned dvě lidová moudra: že láska prochází žaludkem, a že láska hory přenáší.

sobota 14. března 2015

Recenze - Zakázaná Přitažlivost


Autorka: Kateřina Petrusová
Série: Bavettovi
Díl: 3.
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2014
Žánr: Román pro ženy
Počet stran: 304
Počet kapitol: 35

Anotace:

Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout: buď se vrátí domů, nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec.

Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?

pondělí 9. března 2015